Ringsted Outlet

Ringsted, Danmark

Driftsmæssige planer:

  • Optimere lejersammensætningen.
  • Øge udlejningsgraden (dialog med flere potentielle lejere).
  • Forberede mulighederne for at udvide centret med en fase 2.

De senere års positive takter for Ringsted Outlet er fortsat i 2017, og centret oplever fortsat vækst i både omsætning og antal besøgende.

På udlejningssiden arbejdes der løbende med optimering af lejersammensætningen, og centret er blevet væsentligt styrket over de seneste to år. Flere nye lejere åbnede butikker i centret i 2016, og også i 2017 har der været flere nye butiksåbninger, bl.a. Schiesser, Lindt, Ecco, Betty Barclay, Kappa, Skechers, H&M, Lacoste og Moss Copenhagen. Enkelte lejere er fraflyttet med henblik på at koncernen kan udleje lokalerne til stærkere brands. Udlejningsgraden udgør 92 % af arealet. Der er fortsat god dialog med flere potentielle lejere, og det forventes at der i løbet af det kommende år vil blive skabt et endnu stærkere outletcenter.

Ringsted Outlet ejes i et 50/50-ejet joint venture med CapMan Real Estate. Ejerne vil over det kommende år fortsætte med at udvikle centret og vil ligeledes arbejde videre med mulighederne for en udvidelse af centret. Samtidig vil mulighederne for et salg af centret blive undersøgt nærmere.